+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Horvát Adria (egyénileg) • Horvát Adria (busszal) • Szlovén Adria (egyénileg) • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Tengerparti ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Körutazás • Városlátogatások repülővel • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Toszkán tengerparti varázslat 7nap/ 6éj
Olaszország - Toszkána és környéke - Marina di Cecina
Indulás: 2024-09-08
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Választható
Szobatípus: 2-3 ágyas szoba
Utazás: Busszal
Időtartam: 6 éj
Útazonosító: 510552



Összes típus 1 ágyas szoba 2-3 ágyas szoba Társítható
További indulási idopontok
(!)2024-09-08 -tól
6 éj
(!)2024-09-08 -tól
6 éj
(!)2024-09-08 -tól
6 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Utunk különlegessége, hogy bemutatjuk Toszkána sokszínű arcát. Legyen szó strandolásról, hamisítatlan olasz tengerparti lido hangulatról, világhírű, bakancslistás látnivalókról, vagy éppen az ország rejtett kincseiről, párat megmutatunk az élményekben bővelkedő programunk alatt. Elkalauzoljuk Önöket a toszkán szigetvilág legcsodásabb szigetére, Elbára, mely az egyik legnépszerűbb nyári úti cél. Fürödhetünk a több ezer éves Saturnia hőforrás vizében, vagy akár felfedezhetjük közösen Pisa titkait. Néhány itáliai kisváros macskaköves utcáin barangolva középkori csodák nyomába eredünk, a tenger közeli szállásunkon pedig minden adott egy strandolással egybekötött pihenéshez. 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Szállás: 7 nap/6 éj ( 6 éj 3 *-os  tengerparti szállodában Marina di Cecina -ban)

Szálloda leírása Marina di Cecina: Tengerparti szálloda, mely remek kiindulópont Toszkána szívének felfedezésére. A kellemes szálloda a település aprókavicsos/homokos strandjától kb.20 méterre helyezkedik el, a környéken levő sétányon bárok és üzletek találhatóak.
Szobák: 2-3 ágy, modern berendezés, fürdőszoba, légkondicionálás, TV, hajszárító, minibár, részben erkélyes.
Szolgáltatások: recepció, hall, lift, reggeliző/étterem, bár, szállodai terasz, széf, privát tengerpart (szezontól függően, fizetős), ingyenes wifi elérési pont a közös helyiségekben.

Ellátás: büféreggeli, felár ellenében 3 fogásos vacsora  (ajánlott)

Fel- és leszállási lehetőség:
Ingyenes: Budapest (BOK Csarnok és BAH csomópont), Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa

Időpontok: 
2024. szeptember 08-14. 7 nap/6 éj (vasárnap-szombat) 1 hölgynek társat keresünk

Hasonló program:
Tavaszköszöntő Toszkána
2024. május 22- 26. 5 nap/4 éj

Ezerarcú Dél-Toszkána
2024. szeptember 15-21. 7 nap/6 éj

Program: 

1.nap: Budapest – Marina di Cecina
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Olaszországba. Érkezés tengerparti szálláshelyünkre, majd idő függvényében felfedezhetjük a környéket.

2. nap: Pisa másképp - Lucca- Livorno hajókázással
Reggeli után fakultatív programunk: a toszkán tartomány székhelyére, az egyik legrégebbi olasz városba, Pisa-ba indulunk, ahol megismerkedünk lenyűgöző látnivalóival. A  várfallal körülvett fantasztikus Csodák terén vár minket a világ egyik legismertebb turistacélpontja, a Dóm téren fekvő katedrális, és harangtornya, a Ferde Torony is. A fehér márványból épített Dóm gyönyörű szobrokkal díszítve tekint le ránk, keresztelőkápolnájának akusztikája egyedülálló. A Camposanto temető egy csodás gótikus kerengő, melynek építészete szemkápráztató, érdemes itt is egy sétát tenni. Utunkat folytava megállunk Toszkána egyik legbájosabb városában, Lucca-ban. A varázslatos település történelmi óvárosa számos látnivalóval büszkélkedhet: a szűk sikátorok, elragadó terek és csodálatos műemlékeken túl a város nevezetességének számító torony, a Torre Guinigi fákkal a tetején, a városfal, melyet Európa egyik legjobban megőrzött épületeként tartanak számon. Innen a sajátos hangulatú Livorno-ba érkezünk, mely aprócska halászfaluból mára egy ismert kikötővárossá nőtte ki magát. Itt található Olaszország második legnagyobb fedett piaca, amely bővelkedik tengeri finomságokban. A városban található pár Medici emléken, a régi és az új erődön, a Terazza Mascagni-n és az Akadémia épületén túl a part mentén sorakozó paloták adják a város mediterrán hangulatát. A kikötőben egymást érik a hatalmas, több emeletes tengerjáró hajók és kisebb vitorlások, aprócska halászhajók. Egy élményhajókázásra (kb.1 óra) invitálunk mindenkit a várost átszelő csatornákon, kényelmesen gyönyörködve a látványban a hajóról is. (Program hajójeggyel: 45 Eur/fő). A késő délutáni órákban érkezünk meg Marina di Cecina-ba, ahol a szállás elfoglalása után szabadidős lehetőségük lesz egy kis pihenésre, tengerparti sétára, vagy az üdülőhely belvárosának látogatására.  

3. nap:  Volterra - Bolgheri borkóstolóval: 
Rövid szabadidőt követően utunkat a mesés középkori településen, az alabástromról híres Volterra-ban kezdjük, ahol egyedi szépségű kézműves termékeket is találnak. A város elhelyezkedése lélegzetelállító, a kilátás fantasztikus a környező toszkán tájra. A középkori házacskák látványa visszarepít minket az időben. Programunkat egy különleges falucskában, Bolgheri-ben folytatjuk, mely Toszkána ékköve, és ahová ciprusok által szegélyezett úton érkezünk meg. Gyönyörű fekvése miatt mesebeli hangulatot áraszt: az egyik oldalról a tenger határolja, a másik irányban pedig a hegyekben lehet gyönyörködni. A falunak magyar vonatkozása is van, hiszen a Zwack családnak a falucskában van rezidenciája, a központban egy kávézó-fagyizóban pedig családi képeiket is felfedezhetünk. A környéki olíva és szőlőültetvények pedig igazi mediterrán hangulatot árasztanak. További érdekesség, hogy Bolgheri borászataiból a világ leghíresebb borai kerülnek ki. Szabadidőben mi is kóstolhatunk egyénileg a környék egyik zamatos nedűjéből. (Ár: 35 EUR/fő)

4. nap: Elba-szigeti kirándulás
Reggeli után elindulunk egy nagyon szép kirándulásra, áthajózunk Portoferraio-ba, Elba-szigetének "fővárosába". Városnézés, séta a régi óváros ódon utcáin, melyek felvezetnek a városra és a kéklő tengerre letekintő várhoz is. Kilátópontunkról lenyűgöző panoráma terül elénk a vár, a kikötő, a tenger látványával. Ellátogatunk a történelem egyik legnagyobb katonai lángelméjének, Bonaparte Napóleonnak hivatalos rezidenciájához. (A rezidenciát abban az esetben látogatja a csoport belülről, amennyiben a felújítás befejeződött.) A sziget dél-nyugati irányába indulunk tovább. A sziget déli részéhez érkezünk, ahol a legnépszerűbb fürdőhelyen, Marina di Campo-n sétálunk (jó idő esetén fürdőzési lehetőséggel) a tengerparton, ahol a helyi borokból és édességekből is kóstolgathatnak. Szabadidőt követően visszaindulunk a fővárosba, utunk során gyönyörködhetünk a sziget egyedülálló természeti szépségeiben. Kedvezőtlenebb időjárás esetén Porto Azzurro kedves városába látogatunk, ahol a  csodás tengerparti sétány sok gyönyörűséget rejteget. A gasztronómia szerelmesei is megtalálják a kedvükre való ételeket - a tenger gyümölcsei mellett a hagyományos olasz konyha remekei csábítanak. A délutáni órákban visszaérkezünk Portoferraio kikötőjéhez, majd szálláshelyünkre az esti órákban. (Program és hajójegy: 60 EUR/fő)

5. nap:Toszkána kincsei: Grosseto- Saturnia hőforrás/fürdőzéssel
Ma egy igazán egyedi program részesei lehetünk. Elsőként Grosseto látnivalóival ismerkedünk, melyek közül a leghíresebb a központi városrészben található Medici fal, melyet a 16. században építettek a Mediciek a város köré. A közel 3 km hosszú, erős fal ma is áll, melynek egy részén mi is sétálunk, miközben ismerkedünk a város történelmével. Megnézzük a város védőszentjének tiszteletére emelt San Lorenzo katedrálist és a központi teret, a Piazza Dante Alighieri-t is. Utunk az egyik legkülönlegesebb látványt nyújtó, több ezeréves múltra tekintő, jó kanyargós úton megközelíthető Saturnia hőforráshoz vezet. A fürdőt már a rómaiak idejében is említik az írásos emlékek, később pedig a középkorban is rendszeresen használták. Megmártózunk a sziklákon lezúduló, természetes kőkádakban gőzölgő forrás közel 36 fokos vízében és élvezhetjük a víz gyógyító-és masszírozó hatását, és a környező táj szépségében gyönyörködve lazíthatunk. (Ár: 35 EUR/fő)

6. nap: Massa Marittima- Suvereto: középkori kisvárosi csodák nyomában
Napunkat egy bájos középkori városkában, Massa Marittima-ban kezdjük, mely hűen megőrizte a középkori állapotokat, az utcákon barangolva mi is részesei lehetünk ennek az élő történelemnek. A középkori városfalak között meghúzódó, dombtetőre épült városka dél- Toszkána egyik gyöngyszeme. A főteret a Dóm épülete uralja, szomszédságában áll a Városháza, amelyet több középkori lakótoronyból alakítottak ki, és itt található a helytartó palotája, mely ma régészeti múzeum. A város különleges látványosság a Bőség vagy Termékenység kútja és az azt díszítő freskók. A kút sajátossága, hogy a középkorban megszokottól eltérően a kút a városfalon belül helyezkedett el, így a város még háborúk esetén sem maradt ivóvíz nélkül. Suvereto az etruszk tengerpart egyik legszebb falucskája, nevét a parafaerdőkről kapta, melyek körülveszik a várost. A tengerparti dombok között megbúvó település gazdag művészi kincsekben, melyek a középkori építészet remek példái. Sétálunk a mesés kis utcákon, hogy mi is rácsodálkozhassunk az építészeti remekművekre. A környező terület tele van kis farmokkal, olajsajtolókkal és borospincékkel, melyek közül némelyik nemzetközi hírű. Mi is ellátogatunk egy farmra, ahol megkóstolhatunk párat a helyi termékek közül. ( A félnapos programot követően visszatérünk a szálláshelyünkre, ahol a szálloda medencéjénél és a közeli tengerparton tölthetik a nap hátralévő részét. (Program ár: 45 EUR/fő).

7. nap: Marina di Cecina- Budapest
Reggeli után hazaindulás, folyamatos utazás Budapestre, rövid megállókkal Érkezés a késő esti órákban.

 

Ön eldöntheti, hogy a részvételi díjat euróban, vagy forintban egyenlíti ki! 

Toszkán tengerparti varázslat  2024
7 nap/6 éj reggelivel

ELŐFOGLALÁSI ÁR- VISSZAVONÁSIG!

Időpont  
09.08-09.14. 179 900 Ft/fő ( 487 EUR/fő) 

Egyágyas felár nélkül foglalható két,-háromágyas szobákban társítással.
Egyágyas felár (társítás nélkül): 42 900 Ft/fő ( 110 EUR/fő)
Vacsora felár: 39 900 Ft/fő (102 EUR/fő)  A reggelis kapacitás elfogyott, az út csak félpanziós ellátással foglalható.
Audio-guide: 3 850 Ft/fő/tartózkodás (9,8 EUR/fő)
Üdülőhelyi és regisztrációs díj: (helyszínen fizetendő) 20 EUR/fő/tartózkodás

Fakultatív programok (min. létszám 25 fő):

- Pisa másképp - Lucca- Livorno hajókázással                 45 EUR/fő
- Volterra -Bolgheri:                                                            35 EUR/fő
- Elba-szigete hajójeggyel:                                                 60 EUR/fő
- Toszkána kincsei: Grosseto- Saturnia hőforrás/fürdőzéssel    35 EUR/fő
- Massa Marittima- Suvereto: középkori  kisvárosi csodák nyomában      45 EUR/fő

Belépők és egyéb felárak:
- Pisa kisvonatos vársonézés                                         8 EUR/fő
--Elba-szigete/Napóleon villa:                                kb. 5-7 EUR/fő


Minimum létszám: 35 fő

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, magyar idegenvezetőt
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítás díját (classic típus 730 Ft/fő/nap, prémium típus 950 Ft/fő/nap), útlemondási díjat, az esetleges belépőket a helyszínen, valamint a felárakat, a helyszínen fizetendő idegenforgalmi és regisztrációs díjat, fakultatív vacsorát és az audio guide költségét. Az útlemondási biztosítás 15% önrészt tartalmaz. Foglalással egyidőben megkötött útlemondási - és prémium utasbiztosítással (950 Ft/fő/nap) az önrész kiváltható.

 

© 2015 Travelmax
POWERED BY: