+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu    Toucan Tourist facebookon
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Tengerparti ajánlatok • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Horvát Adria (busszal) • Horvát Adria (egyénileg) • Szlovén Adria (egyénileg) • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazás • Buszos utak 2024 • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Városlátogatások repülővel • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Thaiföld és Kambodzsa – Angor misztikus varázsa
Thaiföld - Körutazás Thaiföldön - Körutazás Thaiföldön
Indulás: 2024-05-08
Szállás típusa: Hotel ****
Ellátás: Reggeli
Szobatípus:
Utazás: repülő+busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 592190



Összes típus 2 ágyas
További indulási idopontok
2024-05-08 -tól
11 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

1. nap: Elutazás Budapest-Bécs-Bangkok repülővel 

Indulás Budapest repülőteréről (vagy Bécs repülőteréről mely esetben autóbuszos transzfert biztosítunk) átszállással a thaiföldi metropoliszba, egyben fővárosba Bangkokba. Éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

2. nap: Bangkok érkezés majd séta a thai metropoliszban

Repülő menetrend alapján érkezünk Thaiföld fővárosába, Bangkokba. Találkozás a helyi idegenvezetővel a repülőtéren, majd transzfer Bangkok belvárosába. Elfoglaljuk a szobánkat, majd rövid felfrissülést követően sétára indulunk a közelben. A thai fővárosban illatok és ízek mentén sétálunk, mely során ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Kellőn megéhezve a közkedvelt Khao San és Rambutri utcák környékére érkezünk, ahol mindenkinek íze-kedvére válogathatnak az ázsiai konyha utcai remekeiből. Az esti órákban a szállodánkba térünk vissza megérdemelt pihenősünkre.

3. nap: Bangkok és Buddha találkozásai

Reggeli, majd egész napos kirándulásra indulunk a fővárosban. A programot a Királyi palota lenyűgöző, a Thai építészet minden elemét bemutató épületei, valamint a palota kapuin belül található Wat Phra Kaew látogatásával kezdjük, mely Thaiföld leglátogatottabb, Smaragd Buddha temploma. Ezt követően a programunkat a palota szomszédságában található Wat Pho templomban folytatjuk, melynek leghíresebb lakója a 46 méter hosszú fekvő Buddha. Kirándulásunkat a várost átszelő Chao Phraya folyón folytatjuk, ahol hajóba szállunk és a csatornákon tett csónakázás alatt a főváros sokszínű világa tárul elénk. A hajóút során érdekes megtapasztalni a nagyvárosi élettől elszigetelt városrészeket, mintha egy kisvárosban hajóznánk ... A városnézést a kínai negyedben található, öt tonnás Arany Buddha megtekintésével zárjuk. Szabadidő a városban, majd szállodánkba térünk vissza.

4. nap: Bangkokból Kambodzsába utazunk | Úszó falu és hajózás a Tonle Sap tavon

Elfogyasztjuk reggeliket, majd élményekkel teli útra indulunk, autóbuszunkkal Kambodzsába tartunk. Az Angkor romterület közelében található Siem Reap városba a kora délutáni órákban érkezünk. Érkezés a szállodába, majd rövid felfrissülést követően szabadidő a városban. Fakultatív félnapos kirándulást ajánlunk: Dél–Kelet Ázsia legnagyobb édesvízi tavához, a Tonle Sap tóhoz érkezünk. A Tonle Sap tó páratlan vidékén a csónakázás közben betekintést nyerünk a tavon úszó falvakban, csónakokra épített egyszerű faházakban élő emberek élő emberek mindennapi életébe. Hajóutunk során lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat, kisebb-nagyobb barlangokat és lagúnákat láthatunk. Szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap: Angkor Wat misztikus templomai

Egész napos kirándulás az ősi Khmer birodalom egykori, mára elfeledett fővárosába, Angkor Watba. A város, ahol a király lakik (Angkor Wat jelentése). A város közvetlen környezetében található templom város, mára a világörökség részét képező, Buddhista és Hindu motívumokkal diszitett, fákkal benőtt misztikus szentélyek helyszíne. A főváros egykoron a birodalom vallási és közigazgatási központja volt. Az egykori uralkodók által épített templompiramisok, körülöttük pompázatos paloták emelkedtek. Angkor Wat a világ legnagyobb vallási épülete, 3,6 kilométeres városfalával, vizesárkával és magas tornyaival a hindu mitológiában az isteneknek otthont adó Meru-hegyet mintázza. Napunkat e csodálatra méltó misztikumnak szenteljük.

6. nap: Siem Reap – Phnom Sampow és a krokodil hölgy legendája – Koh Chang tengerpartja 

Ízletes reggelinket követően búcsúzunk Siem Reap városától és Thaiföldi paradicsom felé vezet utunk. Útközben megpihenünk Phnom Sampow templománál és sztúpiánál. ahol a krokodil hölgy legendáját kutatjuk. A Wat Phnom Sampov templom egy gyönyörűen díszített templomkomplexum, amely Sampov domboldalának tetején áll. Történelmi jelentőséggel bír a kambodzsai kultúra számára, amely részletezi a folklórt a krokodil-hegy létrehozásáról, amelyet a Wat Phnom Sampov templomból láthat. (A szentély közelében található „Gyilkos” barlang megtekintését nem mindenkinek ajánljuk). Határt lépve Thaiföld harmadik legnagyobb szigetére, Koh Changra érkezünk. 

7-9. napok: Koh Chang tengerparti pihenés

Pihenés, strandolás a szigeten, melynek belső területeit érintettlen esőerdő borítja, ami tökéletes háttér a pálmafákkal szegélyezett homokos partszakaszoknak. Kedvünkre használjuk a szálloda szolgáltatásait és élvezzük a tenger kényeztető simogatását. 

10. nap: Koh Chang – Pattaya üdülőparadicsom

Búcsúzunk az pihenésünk helyéül szolgáló „édenkerttől” és autóbusszal a messzeföldön híres és az elmúlt években minden téren nagyot fejlődött Pattaya tengerparti üdülővárosba. Elfoglaljuk szállodánkat és kedvünkre az üdülőhely felfedezésére indulunk. Fakultatív ajánlatunk az estére: vacsorát követően a város legnagyobb és legszínvonalasabb Colosseum transzvesztita kabaré műsora várja az érdeklődőket, ahol zenés-táncos műsorral szórakoztatják a közönséget.

11. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 1.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásunkat a Fatemplomnál kezdjük, mely több mint húsz éve épült, kizárólag természetes anyagokból, nemes fából. Minden egyes pontját részletesen kidolgozott Buddhista és Hindu motívumok díszítik. Napunkat a környék vizeire jellemző delfinekkel és fókákkal való ismerkedéssel folytatjuk, ahol a város világszínvonalú bemutatója látható. Programunk végén a parkban több millió éves természet adta ritkaságokkal találkozunk, valamint itt található a legnagyobb populációval rendelkező krokodil farm is. A krokodil bemutató is a program része. Szállodánkban térünk vissza.

12. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 2.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Thaiföld legnagyobb és legszebb trópusi botanikus kertjében kezdjük. A több hektáron elterülő parkban számtalan őshonos növény mellett olasz és angol kert, pálmaliget, orchidea park is látható. Kirándulásunkat a tigris parkban folytatjuk, ahol simogatás közben közelebbről is megismerkedhetünk az állatokkal. Végezetül a tengeri akváriumba látogatunk el, mely alagútjában egy káprázatos világ tárul elénk.

13. nap: Pattaya – Bangkok és hazautazás

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a szállodából és Bangkok repülőterére érkezünk. Átszállással utazunk, éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

14. nap: Bangkok – Bécs-Budapest repülővel

Repülőmenetrend függvényében érkezés Budapest repülőterére vagy Bécs repülőterére, mely esetben transzfert biztosítunk Budapestre.

 

Minimális létszám: 15 fő.

Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


Fakultatív programok:

Leírás Időtartam Ár
 SZTORNÓ BIZTOSÍTÁS

Útlemondási biztosítás igénylése 3% - részletek a weboldalon.

1
 Tonle Sap tó hajózás

122 EUR

45000
 Colosseum transvestita kabaré show

50 EUR

18500
 Pattaya 1. kirándulás

103 EUR

38000
 Pattaya 2. kirándulás

114 EUR

42000

Indulási időpontok és árak és felárak (1 főre):
2024.05.08.

Részvételi díj: 995.000 Ft/  2.690 EUR
Repülőtéri illeték kb.: 120.000 Ft / 325 EUR
1ágyas felár: 220.000 Ft / 595 EUR


Vízumköltség 
Kambodzsába kb.: 36 USD (helysz. fizetendő)


Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal és hajóval
Elhelyezés: 11 éjszaka szálloda****, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 11x reggeli, az európai járatokon napszaknak megfelelő étkezés


Utasbiztosítás (Classic): 9.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 12.740 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 16.100 Ft
2023.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP (Premium, Privileg) biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. 

Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Fakultatív programok (min. 10 főtől): 
Tonle Sap tó hajózás: 45.000 Ft / 122 EUR
Colosseum transzvesztita kabaré show (helyszínen fizetendő):  18.500 Ft / 50 EUR
Pattaya kirándulás 1.: 38.000 Ft / 103 EUR
Pattaya kirándulás 2.: 42.000 Ft / 114 EUR
 
A program szerinti belépőket az ár tartalmazza.
Egyéb helyszínen fizetendő költségek (borravaló a program során): 17 EUR

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 11 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* illetve 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 11x reggelis ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon Thaiföldön és Kambodzsában végig a program alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- első és utolsó napon a repülőmenetrend szerinti utazás alkalmáéval magyar nyelvű utaskísérőt

- ebéd és vacsorák melyek a helyszínen idegenvezetőnk által változatosan biztosítottak

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

© 2015 Travelmax
POWERED BY: