+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu    Toucan Tourist facebookon
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Tengerparti ajánlatok • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Horvát Adria (busszal) • Horvát Adria (egyénileg) • Szlovén Adria (egyénileg) • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazás • Buszos utak 2024 • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Városlátogatások repülővel • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Velencei Karnevál 2025 - 3 nap 2 éj szállással
Olaszország - Észak-Adria - Velence
Indulás: 2025-02-21
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus: 2 ágyas szoba
Utazás: Busszal
Időtartam: 2 éj
Útazonosító: 631376




Összes típus 2 ágyas szoba
További indulási idopontok
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
További indulási idopontok
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-21 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
További indulási idopontok
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
2025-02-28 -tól
2 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Leírás:

Velence városa olyan, mellyel nem lehet betelni, nem lehet megunni. Hiába jártunk ott már egyszer, tízszer, vagy akár százszor is, amikor újra megpillantjuk Velencét, biztosak lehetünk benne, hogy sok-sok meglepetést tartogat számunkra.

Program:

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, a kiválasztott indulásnak megfelelő helyszínen és időpontban. Útközben megtekintjük Trieszt mellett a Miramare-kastélyt. A kastély a tragikus sorsú Ferenc Miksa nevével és később Sisi legendájával is szorosan egybefonódott. Továbbutazás Jesoló környékéig, a szállás elfoglalása az esti órákban. Vacsora a szálláson.

2. nap: Megérkezés Olaszországba,  behajózás Velencébe. Mindenki szabadon használhatja fel az idejét illetve külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket.

Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Murano jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében. Innentől mindenki szabadon használhatja fel az idejét, vagy részt vehet további fakultatív programjainkon. Igény szerint lehetőség van Velence rióinak különleges világában gondolázni. A Szent Márk téren és a belvárosban ünnepség, parádé történelmi kosztümökben (álarcosok, pantomimesek, zenészek), az esti órákban zenés, táncos karneváli hangulat vár minket. 

Este visszahajózunk a buszhoz, majd visszatérünk a szállásra.

3. nap: Reggeli után elhagyjuk Velence térségét. Hazafelé látogatást tehetünk Postojna csodálatos cseppkőbarlangjában.

A barlangi élmény után lehetőségünk lesz megtekinteni a mintegy 20 perc buszozással elérhető predjamai lovagvárat kívülről, amely festői látványként tárul szemünk elé barlangba épített épületszárnyával.

Visszaérkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat! A VELENCEI PROGRAM ROSSZ IDŐ ESETÉN IS EGÉSZ NAPOS!

 

Utazás:

Az utazás felsőkategóriás autóbusszal történik. (videó és/vagy DVD, általában állítható/bővíthető ülések). 

Elhelyezés:

Szállás: Lido di Jesolo környékén, középkategóriás  szálloda, kétágyas elhelyezéssel. Egyágyas szoba lekérésre!

Ellátás:

reggeli

Utazás:

Az utazás felsőkategóriás autóbusszal történik. (videó és/vagy DVD, általában állítható/bővíthető ülések). 

Szállás:

Szállás: Lido di Jesolo környékén, középkategóriás  szállodában.

Elhelyezés:

Kétágyas elhelyezéssel. Egyágyas szoba lekérésre!

Ellátás:

reggeli, fakultatív vacsora (csak előjelentkezéssel)

Fakultatív programok:

Gondolázás Velencében (30.00 EUR)

Mielőtt a hidakat megépítették, a gondola nélkülözhetetlen közlekedési és szállítási eszköz volt Velencében. Velence legjellegzetesebb legegyedibb közlekedési eszközét ma már csak kizárólag a turisták használják.Semmilyen más módon nem lehet ennyire ráérezni Velence lényegére, hangulatára. Velencében 12 gondolaállomás (imbarcadero) található. A legnagyobb a Szent Márk téren, de Akadémia híd lábánál, Rialtó hídnál, az vasútállomásnál, és a Piazzale Románál is beülhetünk egy gondolába. A gondolások általában ugyan azon a helyen állomásoznak egész életükben.Minimális létszám 5 fő!  Időtartam: kb 30-35 percNem privát túra. A hajóban 5 utas ül egy időben, és a gondolákat 5 főnként tudjuk indítani.

Privát túra igényelhető (1-5 fő részére): 125 EUR / gondola. Gyermekeknek nincs külön tarifa, felnőtt áron utazhatnak .6 éves kor alatt is minden gyermeknek ülnie kell a hajóban külön ülésen.A program ára: 

Szigettúra (Murano, Burano) (30.00 EUR)

Külön hajóval kezdjük meg fakultatív szigettúránkat. A hajón idegenvezetőnk mutatja be Velence híres lagúnavilágát, valamint az érintett szigeteket. Első kiszállásunk Burano szigetén lesz, ahol a csipkéjéről és színes házairól híres szigeten lesz időnk gyönyörködni a kézzel vert buranói csipkékben, esetleg megreggelizni egy hangulatos öbölben. Majd áthajózunk Murano szigetére, ahol egy üvegműhelyben a szemünk láttára készíti el az üvegmester becses portékáját. Nagyon nagy élmény látni, hogy a nagy múltú muránói üveg egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól, Muránó jellegzetességéről. Utunkat a tengeren hajózva folytatjuk. Szigettúránk végeztével kora délután kikötünk Velencében, a Szent Márk tér közelében.A program ára:

Miramare-kastély (13.00 EUR)

A Trieszti-öbölben, csodálatos környezetben épült 19. századi romantikus kastély pazar teraszán gyönyörködhetünk az Adriai-tengerben. A kastélyban található múzeum megtekintése mellett érdemes körbesétálni az olasz stílusú kertben, ahol az egész világból összegyűjtött növényfélékkel találkozhatunk. A terjedelmes 22 hektáros tengerparti parkot maga Miksa főherceg tervezte.Csodáljuk meg együtt a Trieszt külvárosi részén találhatón pazar látványt nyújtó, sziklás tengerparton elterülő Miramare kastélyt és kastélyparkot!   A program mintegy 2 órás időtartamot ölel fel. Fakultatív jelleggel  lehetőségünk van a megtekinteni a Miramare-kastélyban az alábbi látványosságokat: Miksa lakószobái, amelyek hajókabinokra hasonlítanak. A kialakítás arra utal, hogy a herceg 1854-től az osztrák haditengerészet főparancsnoka volt. Megtekinthetők még Sarolta lakószobái; a vendégszobák; a téli és a nyári ebédlő. Az információs szoba bemutatja a kastély történelmét és a park építését. Sétánk során  Amedeónak, Aosta hercegének lakosztályát is megnézhetjük, az 1930-as évekbeli bútorzattal berendezve.A kastély nagyon szépen karban tartott, minden szoba az eredeti, 19. század közepéből származó díszekkel, tárgyakkal, bútorokkal van berendezve. Zenekedvelőknek különösképp figyelmébe ajánljuk a zeneszobát, ahol valamikor Sarolta zongorázott. Végül, de nem utolsó sorban megtekinthetjük a tróntermet, amelyet a 2000-es évek elején állították helyre korhű, eredeti pompájában.

A Miramare-kastély hatalmas és lenyűgözően szép kilátást kínáló kertjében is több látványosság megtekintésére nyílik lehetőség. Ilyen például két tavacska - egyik a hattyúknak, másik a lótuszvirágoknak -, a kastély melléképületei (,,Castelletto"), a bronz Miksa-szobor és a kis kápolna, amelyben a ,,Novara" zászlóshajó maradványaiból készült keresztet tartják. Miksa ezen a hajón indult útnak, hogy Mexikó császára legyen.

A parkban számos botanikai faj és fontos szoborgyűjtemény található. A szobrok a park számos ösvénye mellett elszórtan lelhetőek fel. Figyelemre méltó még a helyreállított istálló, melynek első emeletén eredeti dekorációja tekinthető meg, a földszintjén pedig időszakos kiállításokat tartanak, hasonlóan a régi üvegházhoz és a kis kastélyhoz.

A programon való részvételre csak 3 napos, szállásos utazásaink alkalmával van lehetőség!Belépő ára: 

Postojnai-cseppkőbarlang (36.00 EUR)

Téged is vár Szlovénia világhírű látványossága, a Postojnai-cseppkőbarlang! A barlang (Szlovén neve: Postojnska jama) az egyik legnagyobb a világon! A cseppkőbarlang eddig feltárt járatai 20 570 méter hosszúra nyúlnak, amelyet a Pivka folyó vájt ki sok sok évmillió alatt.Szlovéniában rengeteg hegység található, amely többnyire mészkőhegység, így rengeteg mészkőhegység található az országban. Bár a Postojnai-cseppkőbarlang lenyűgöző méretű, mégis csak második leghosszabb az országban.A barlangban természetesen csak a turisták számára kiépített részeket tekintjük meg fakultatív programunk keretében, ám így is mélyen bemegyünk a barlangba. Látogatásunkat egy személyszállító kisvasúttal kezdjük meg, amely hatalmas barlangtermeken és látványos cseppkőfolyosókon visz keresztül, mintegy 3 km hosszan.A barlangban állandó 8 celsius fok uralkodik, ezért érdemes melegen öltözni! Akik valamiért nem rendelkeznének kellően meleg öltözékkel, azoknak a bejáratnál lehetőségük van melegebb ruhát bérelni. A csoportok óránként léphetnek be a hegy gyomrában található kisvasút állomásra. A belépést idegenvezetőnk segíti. Beszállást követően villamos mozdony vontatja be a kocsikat.A vonatutazás szűk alagutakon, éles boltívek alatt vezet át, majd hirtelen hatalmas termek váltják egymást, miközben az arcunkba fúj a hideg szél, a mennyezetről pedig a cseppkövekről szivárgó víz csepeg folyamatosan.A barlangban ugyan sok a látogató, hatalmas méretei miatt azonban leginkább nincsenek tömött, tülekedő sorok, az emberek csak szállingóznak egymás után.A 17. században felfedezett barlangon a több évszázados látogatói tevékenység néhol nyomot hagyott maga után, mégis mintha évmilliók óta érintetlen területen járnánk! Hatalmas cseppkövek, barlangi folyók és tavak váltják egymást, fenséges, néhol sejtelmes kivilágításban gyönyörködhetünk a látnivalókban.A barlang jelenleg 5,3 km hosszan látogatható, amely a leghosszabb turisták számára kiépített barlangi útvonal az egész világon.Belépőjegy ára:

Fakultatív vacsora szállodában (50.00 EUR)

Indulási időpontok

2025-02-21

  • Debrecen, Tesco Extra parkoló (Kishegyesi út 1-11.) Találkozás: 01:10
  • Miskolc, Miskolc, Centrum Bevásárlóközpont parkolója 02:50
  • Szeged, Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) Találkozás: 03:00 óra
  • Eger, Eger, Mátyás király úti MOL benzinkút 03:50
  • Kecskemét, Kecskemét - Auchan Kecskemét parkolója (Dunaföldvári út 2.) , Találkozás 04:20 óra
  • Gyöngyös, GGyöngyös, TESCO parkoló 04:50
  • Hatvan, TESCO parkoló (Bibó István út 1.) 05:10
  • Inárcs, Inárcs - M5 autópálya, Inárcs pihenőhely, Vénusz Panzió parkoló, Találkozás 05:20 óra
  • Budapest, Budapest, BOK (volt Syma) csarnok elől. Dózsa György út 1, Találkozó: 05.40
  • Budapest, Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds , Találkozás 06:20
  • Székesfehérvár, Székesfehérvár M7 Shell benzinkút Találkozó: 06:50
  • Siófok, Siófok - OMV SPAR Express (Vak Bottyán utca 1.), Találkozás 06:20 óra
  • Balatonlelle, Balatonlelle - MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km), Találkozás 07:45 óra
  • Nagykanizsa, Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) Találkozó: 09:05

2025-02-28

  • Debrecen, Tesco Extra parkoló (Kishegyesi út 1-11.) Találkozás: 01:10
  • Miskolc, Miskolc, Centrum Bevásárlóközpont parkolója 02:50
  • Szeged, Tesco Extra parkolója (Rókusi krt. 42-46) Találkozás: 03:00 óra
  • Eger, Eger, Mátyás király úti MOL benzinkút 03:50
  • Kecskemét, Kecskemét - Auchan Kecskemét parkolója (Dunaföldvári út 2.) , Találkozás 04:20 óra
  • Gyöngyös, Gyöngyös, TESCO parkoló 04:50
  • Hatvan, TESCO parkoló (Bibó István út 1.) 05:10
  • Inárcs, Inárcs - M5 autópálya, Inárcs pihenőhely, Vénusz Panzió parkoló, Találkozás 05:20 óra
  • Budapest, Budapest, BOK (volt Syma) csarnok elől. Dózsa György út 1 Találkozó: 05.40
  • Budapest, Buda - Budaörsi út 112., OMV Benzinkút, MC Donalds , Találkozás 06:20 óra
  • Székesfehérvár, Székesfehérvár M7 Shell benzinkút Találkozó: 06:50
  • Siófok, Siófok - OMV SPAR Express (Vak Bottyán utca 1.), Találkozás 06:20 óra
  • Balatonlelle, Balatonlelle - MOL Marché benzinkút (M7 autópálya 137 km), Találkozás 07:45 óra
  • Nagykanizsa, Régi 7-es főút (MOL-kút Garay u. 15.) Találkozó: 09:05

Ár tartalmazza:

  • Utazás felsőkategóriás autóbusszal
  • 2 éj szállás középkategóriás szálláshelyen Jesolo környékén
  • reggeli
  • Csoportkísérő idegenvezető
  • Utas - Útlemondási biztosítás

Ár nem tartalmazza:

- Egyágyas felár: 42.000 Ft

- Üléshely választási felár: 3.000 Ft/fő- Hajójegy Velencébe retúr : 35 EUR/fő*- Velencei behajtási illeték+parkolás: 10 EUR/fő*- Idegenforgalmi adó (kötelező): 8 EUR/fő*

- Fakultatív vacsora 50 EUR/fő (előjelentkezéssel)- Fakultatív Murano-Burano szigettúra: 25 EUR/fő(előjelentkezéssel)- Fakultatív gondolázás: 30 EUR/fő- Fakultatív Postojnai barlang: 36 EUR/fő + 4 EUR/fő audioguide- Fakultatív Miramare kastély: 12 EUR/fő, Diák 4 EUR/fő

 

A belépők és fakultatív programok a buszon fizetendők. 

*Kötelezően fizetendő!

FONTOS:Az esetleges határellenőrzésre számítva kérjük győződjenek meg utazási okmányaik érvényességéről.

Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem a járulékos költségeket is tartalmazzák például adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer stb. 

Útközbeni felszállók figyelmébe: Az útközbeni felszállást választók figyelmét felhívjuk arra, hogy az autóbusz visszafelé úton legtöbb esetben a másik oldalon lévő pihenőben fog megállni! Az autópályán történő átkelés felüljáró hiányában nem megoldható, tehát kérjék meg egy ismerősüket, hogy vegye fel Önöket a másik oldalon.

Kérjük, hogy szíveskedjenek a pontos összeggel fizetni, mert nagyobb címlet esetén probléma adódhat a visszaadásból.A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

© 2015 Travelmax
POWERED BY: