+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Morvaország rejtelmei:
Csehország - Körutazás Csehors... - Körutazás Csehországban
Indulás:
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: Reggeli
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 481096
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Belépők

Punkva barlang 210 czk/fő + felvonó oda-vissza 100 czk/fő
Pozsony - Prímási palota 2 euro/fő

Az árak tájékoztató jellegűek!

A Program

1. nap: Indulás a kora reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Utazásunkat egy csodálatos természeti képződmény, a Morva-karszt megtekintésével nyitjuk, mely Brno-tól északra található mintegy 25 km hosszú és 3-6 km széles. Legfőbb nevezetessége a Macocha, a közel 140 m szakadékdolina, s a belőle nyíló patakos Punkva-barlang. Lehetőség a barlang megtekintésére és lanovkával feljuthatunk a Macocha-szakadék peremére, ahonnan kiválóan szemügyre vehetőek a mélyben húzódó csodálatos sziklaszurdokok. Délután városnéző sétára indulunk Brno-ban: a ,,Sárkányos-háztól" a Szent Péter és Pál katedrálison át a Spilberk erődig rengeteg látványosság akad. Este szállás elfoglalása a környékén.

2. nap: Délelőtt a dél-morva kisvárosok egyikében Znojmó-ban sétálunk, utcái több száz évről mesélnek. Végül utazásunkat városnézéssel zárjuk Pozsonyban. Séta az ódon hangulatú belváros macskaköves utcáin: Mihály kapu, Jagelló torony, főtér, régi városháza, Prímási Palota, Szent Márton székesegyház. Késő délután utazás vissza Magyarországra, folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj:
27.900.-Ft/fő budapesti indulással, 
29.900.-Ft/fő miskolci indulással, 
36.900.-Ft/fő nyíregyházi indulással, mely tartalmazza az utazás, a szállás, a fenti ellátás, az üdülőhelyi illeték és az idegenvezetés költségeit. Nem tartalmazza a belépőjegyek és az utasbiztosítás díját. Csoportos BBP biztosítás köthető 430 Ft/fő/nap.


© 2015 Travelmax
POWERED BY: