+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Adventi vásárok Gyulán és Székesfehérváron
Magyarország - Dél-Alföld - Gyula
Indulás: 2020-12-19
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 486301
Összes típus Kétágyas szoba
További indulási idopontok
2020-12-19 -tól
1 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

 

Indulás: 06:00 Sopron, GYSEV pályaudvar elől
               05:00 Szombathely, vasútállomás elől
               07:30 Győr, Városháza oldala buszmegálló

 

1.nap - Utazás az Alföldi minden szépségét magában rejtő Kecskemétre. A várost a barackpálinka, a színes kerámia díszekkel ékes szecessziós épületek és a "Kodály-módszer" teszik ismertté. "Hírős város"-ként is szokás emlegetni Bács-Kiskun megye székhelyét Petőfi nyomán. Rövid informatív séta a belvárosban, majd továbbutazás Gyulára. Érkezés a délutáni órákban. Városnézésünk során többek között megtekintjük a híres gyulai várat, valamint a Almásy-kastély is. Ezután szabadidő, a karácsonyi vásár felfedezése egyénileg. A forralt bort, sült gesztenye, ünnepi fények és karácsonyi zene teremti meg a meghitt hangulatot. Szállás Gyula környékén.

2.nap - Reggeli után délelőtt szabadidő, fürdési lehetőség a Gyulai Várfürdőben, ahol élményfürdő, gyógyfürdő, aquapark és uszoda szolgáltatási vehetők igénybe. Akik nem szeretnének fürödni, azok egyénileg megtekinthetik az Erkel Múzeumot vagy a Gyulai Kolbász Múzeum kiállításait. Indulás Székesfehérvárra a déli órákban. Az ünnepi díszbe öltözött barokk belváros különleges fényekkel, élő adventi kalendáriummal és rangos színpadi műsorral várja az ünnepre készülődő látogatókat. Városnézésünk után elvegyülés a forralt bor illatú vásári forgatagban.

Érkezés a kiindulási helyekre a késő esti órákban.

Részvételi díj: 35.000 Ft/fő

Belépők: kb. 4.500 Ft/fő 

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége:

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. 

Az ár nem tartalmazza

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

Biztosítás, fakultatív programok: Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető


© 2015 Travelmax
POWERED BY: