+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
A Gödöllői Királyi Kastély és Budapest adventi varázsa
Magyarország - Budapest és környéke - Gödöllő
Indulás: 2020-12-12
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 484827




Összes típus elhelyezés leírás szerint
További indulási idopontok
2020-12-12 -tól
1 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

A Program

1.nap: Indulás a reggeli órákban Miskolcról. Délelőtt Gödöllőre érkezünk, felkeressük a Karácsonyház-at, ahol több mint 10 országból válogatott karácsonyi dekorációkat, megannyi ritka és szépséges karácsonyi díszt láthatunk. Ellátogatunk a Gödöllői Királyi Kastélyhoz, ahol az ünnepre készülődve gazdag látnivalókkal várnak minket! Kézművesek kínálják portékáikat, kóstolhatjuk a téli finomságokat: kürtöskalács, forralt bor, sült gesztenye! Ezután a Dunakanyar ékszerdobozának nevezett városban, Szentendrén állunk meg, amely Magyarország egyik legnépszerűbb, Budapesthez közeli turista célpontja. Sétálunk a háromszög alakú Fő téren, melynek közepén találjuk Szentendre egyik fő szimbólumát a Kalmár-keresztet. A Szamos Marcipán Múzeumban és Cukrászdában lehetőség van megismerkedni a cukrászat és marcipánkészítés remekműveivel. Egy kis szabadprogramot követően szállásunkra utazunk Esztergom környékén.

2. nap: Reggeli után Esztergomban városnézés során, a Királyi Palotát, és az Esztergomi Bazilikát tekintjük meg a Várhegyen. Ezt követően Magyarország talán leggazdagabb vidéki múzeumát, a Keresztény Múzeumot keressük fel. Délután Budapestre érkezünk, ahol a pesti városrész nevezetességeivel ismerkedünk. A kellemes séta a Duna-partról indul, érintjük az Országházat, a Magyar Szecesszió Házát, a Szabadság teret, a Szent István Bazilikát. Ezt követően lehetőségünk lesz a Szent István téren elvegyülni az adventi forgatagban. Évek óta óriási sikert arat a bazilika épületére vetített 3D fényfestés, ami az ünnepi Budapest leggyönyörűbb vizuális élményét adja. Lesz itt minden mi szem-szájnak ingere: mézeskalács, forró csoki, puncs, izgalmas programok, minőségi kézműves termékek. Aki kedvet érez még Budapest hatalmas Óriáskerekéről is megszemlélheti a várost. Karácsonyra hangolódva, az Andrássy út ünnepi fényeit csodálva hagyjuk magunk mögött a várost. Hazaérkezés a késő esti órákban.

Részvételi díj: 26.900 Ft/fő, mely tartalmazza az utazás, 1 éj szállás Hotel***, reggeli és az idegenvezetés költségét. 
Belépők: igény szerint külön fizetendők
Útlemondási biztosítás: a részvételi díj 3%-a


© 2015 Travelmax
POWERED BY: