+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Adventi hangulat az Alpokalján
Magyarország - Nyugat-Dunántúl - Sopron
Indulás: 2020-12-12
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 484787
Összes típus elhelyezés leírás szerint
További indulási idopontok
(!)2020-12-12 -tól
1 éj
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

A Program

1. nap Indulás a reggeli órákban, folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Délelőtt az 1770-ben épült impozáns fertődi Esterházy-kastélyba látogatunk. A kastély 126 szobájával, dísz- és zenetermével, pompás udvarával és parkjával kápráztatja el látogatóit. Ezután Sopronba utazunk, ahol a kanyargós utcák, a hangulatos terek, a házak boltíves kapui, míves erkélyei barangolásra hívnak a gyönyörű belvárosban. Sétánk során felkeressük a Főteret, a Szentháromság-szobrot, a Tűztornyot, a Kecske-templomot, a Hűség-kaput, a városházát, a Storno- és Fabricius-házat. A városnézést követően szabadidő az adventi fényben úszó hangulatos belvárosban vagy a Harrer csokoládéműhely kínálatával ismerkedhetünk egy kóstolóval egybekötött előadás során. Este a szállások elfoglalása.

2. nap Reggeli után a középkori hangulatú, bájos kisvárossal, Kőszeggel ismerkedünk: a Főtérről a Hősök kapuján belépve érkezünk az ország egyik legszebb terére, a Jurisics térre, ahol minden épületnek külön történelme van: a legrégebbi városháza, a Sgraffitós-ház, a Lábas ház, Európa legszebb patikája az Arany Egyszarvú Patikamúzeum. Meglátogatjuk a Jurisics várat, mely számos kiállítással vár minket. Ezt követően a pezsgő kulturális életű Győrbe indulunk, ahol városnéző séta keretében fedezzük fel a gyönyörűn kivilágított barokk sétálóutcát, majd a hangulatos utcácskákon, tágas tereken keresztül jutunk el a Zichy palota, az Esterházy palota épületéig, s akár a Káptalandombig is. Szabadprogram keretében az adventi vásár forgatagát is felkereshetjük, ahol mindenki kedvére vásárolhat az ízléses és igényes portékákból. Karácsonyi hangulattal feltöltődve az esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj: 33.900 Ft/fő, helyett csak 29.900 Ft/fő,

mely tartalmazza az autóbusz közlekedés, 1 éj szállás és félpanziós ellátás költségét valamint az idegenvezetés díját. Nem tartalmazza az esetleges belépőjegyek díját és az esetleges üdülőhelyi illetéket.


© 2015 Travelmax
POWERED BY: