+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Mura vidéke és az Őrség: Egy kis horvát és szlovén kitérővel
Szlovénia - Körutazás Szlovén... - Körutazás Szlovéniában
Indulás:
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 467641
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Mura vidéke és az Őrség - Egy kis horvát és szlovén kitérővel

2021. május 13 - 15.
               
augusztus 5 - 7.
                     szeptember 23 - 25.
              október 21 - 23.

         3 nap / 2 éj
    Csoportok részére a kért időpontban is megszervezzük az utat!

 

Csatlakozási lehetőségek: Debrecen, Nyíregyháza, M3 autópálya pihenői, Budapest, M7 autópálya pihenői

 

1. nap: Debrecen - Nyíregyháza - M3 autópálya pihenői - Budapest - M7 autópálya pihenői - Varasd  - Csáktornya (Horvátország)
Indulás Debrecenből, majd Nyíregyházáról a kora reggeli órákban. Budapesten keresztül érkezünk rövid pihenőkkel Horvátországba. Gyönyörű Muraközi tájon haladva érkezünk meg a Dráva mellett fekvő Varasdra. Ez a város egy különleges gyöngyszem, melynek történelmi belvárosában a hangulatos, macskaköves utcákon végigsétálva mi is a barokk korban érezhetjük magunkat. A kiváló állapotban fennmaradt XVIII. századi paloták szépsége miatt gyakran hasonlítják a barokk Bécshez. Majd ellátogatunk a város ékességéhez, Varasd várához, mely a történelmi Magyarország egyik legvonzóbb főúri lakja volt. A várat a 15. században Cillei Ulrik magyar főúr, horvát-szlovén bán uralja. Innen továbbutazunkCsáktornyára, Horvátország virágoskertjébe. A város nevezetessége a Zrínyi családi ősi fészke, a  reneszánsz várkastély (várlátogatás). Rövid szabadidő után indulunk vissza Magyarországra.
Szállás és vacsora Lentibe vagy környékén (2 éj).

2. nap: (Szlovénia) Lendva - Lendvavásárhely - Bakonaki-tó - Strehovci-hegy
Reggeli után Szlovénia legkeletibb csücskébe, a szép muravidéki kisvárosba, Lendvára látogatunk. Elsőként megtekintjük a városka fölé magasodó impozáns várat, melynek jellegzetes hófehér falai és vörös cseréptetős látványa már messziről feltűnik. A XII. század végén épített várkastélyban maga Mátyás király is megfordult, ma pedig galériamúzeumnak van berendezve. Rövid sétát teszünk a város központjában, majd továbbutazunkLendvavásárhelyre (Dobronak) felé. A község mellett elterülő, bükkösök által körülvett, festői szépségűBakonaki- környéke csodás gyógyító energiájáról híres. A bőkezű természet olyan energiákkal töltötte meg a tó környékét, melyek megnyugtatják és erősítik az emberi szervezetet. A Szent Vid kápolna és Vid kút közelében több mint 50 energiapontot fedeztek fel, melyek jótékonyan befolyásolják egészségünket. A pannon táj szemet gyönyörködtető vidékén keresztül, szőlőültetvények lankái mentén érkezünk meg aStrehovci-hegyre, ahonnan csodálatos a panoráma. Ebben az idilli környezetben, barátságos házigazdánk által megízlelhetjük a helyben készült finom borokat A borkóstoló után visszatérünk Zala megyébe. Szállás, vacsora.

3. nap: Szalafő-Pityerszer (Őrség) - Tihany - M7 autópálya pihenői - Budapest - M3 autópálya pihenői - Nyíregyháza - Debrecen
Reggeli után indulunk az Őrségbe, ahol ellátogatunk aSzalafő-Pityerszeri Szabadtéri Néprajzi Múzeumba, mely fekvését tekintve mesébe illő. Megismerkedhetünk az őrségi falusi építészet jellegzetes házaival, épületeivel, melyek szemléletesen mutatják be lakóik hagyományos életmódját és kulturális örökségét. Hazaindulunk a Balaton északi partja mentén, ahonnan végig a Balaton csodálatos panorámája tárul elénk. MegállunkTihanyban, ahol lehetőség van megtekinteni a festői fekvésű Bencés Apátságot. Érkezés Budapestre az esti, Nyíregyházára és Debrecenbe a késő esti órákban.

 

Részvételi díj: 46.900 Ft / fő
(a részvételi díj 40 fő fizető utasra van kalkulálva)

Részvételi díj tartalmazza:
- utazás nemzetközi engedéllyel rendelkező turista autóbusszal
- 2 éj panzióban Lenti környékén
- idegenvezetés
- szervezési díj és ÁFA

Külön fizetendő:
- Fakultatív félpanzió (2 reggeli + 2 vacsora): 10.000 Ft / fő

- belépők és járulékos költségek ára kb. 50 euró / fő
- BBP biztosítás és Stornó biztosítás (Irodánkban köthető)

Egyágyas felár: 13.500 Ft / fő
(csak annak az utasnak kell fizetni, aki egyedül alszik egy szobában)

 


© 2015 Travelmax
POWERED BY: