+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
  • KETTŐT FIZET - HÁRMAT KAP AKCIÓ 
    A HOTEL KRIM***-BEN 
    MÁRCIUS 1. - JÚNIUS 22. KÖZÖTT
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Rijekai Karnevál És A Plitvicei Tavak 2Nap / 1Éj ***
Horvátország - Kvarner-öböl - Rijeka
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Busz
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 384963
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Rövid ismertető: Jöjjön velünk, nézzünk meg együtt a tavasz ébredését a Plitvicei tavaknál és búcsúzzunk a téltől rijekai vidám maszkokkal!
A rijekai karnevál szlogenjét: "Légy az, aki szeretnél", követi több száz csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követjük példájukat! 
Plitvicei tavaknál buja vízesések vagy éppen meseszép jégvilággá fagyott táj fogad minket? Még nem tudhajtuk, de akár varázslatos zuhatagok, akár csillogó kristályköpenybe burkolózó nemzeti park látványa vár ránk,  gyönyörű és egyedi élményben lesz részünk !

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).  Nincs éjszakai utazás. 
Szükséges úti okmány: érvényes személyi igazolvány vagy útlevél.

Szállás: 1 éjszaka Crikvenica környéki hotel 3*.

Ellátás (krt): 1 félpanzió (svédasztalos reggeli és vacsora).

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok: 2019.március 03-04.

Program:
1.nap: Rijekai karnevál
Indulás reggel 6 órakor. Kora délután érkezés Rijekaba, ahol mi is bekapcsolódunk az élénk karneváli forgatagba, mely a város több különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett részvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Feltöltödve jó hangulattal buszra szállunk és átmegyünk crikvenicai szállásunkra, ahol meleg vacsora vár minket. 

2. nap Plitvicei tavak
Reggeli után pár óra buszozással elérjük a Világörökség részeként számontartott, Európa-szerte ismert, lenyűgöző természetvédelmi területet, a Plitvicei- tavakat és vízeséseinek kavalkádját. Folyamatosan változó karsztbarlangok, varázslatos zuhatagok és zubogók sokaságának különleges természeti szépsége jellemzi a tájat. Vízen ringatózó hajókról és fából készült kis hidakon, ösvényeken sétálva, időnként lépcsőkön át megközelíthető  csodálatos tájak ejtenek minket ámulatba. A Nemzeti Park 16 tóból és számtalan káprázatos vízesésből áll. Az ott töltött idő kb. 5 óra, mely idő alatt kb. 8 km gyaloglásra kell számítani. A kb. 5 órás túra, kijelölt gyalog- és hajóútvonalakon történik, mely  együttesen teszi a teljes kirándulást. A kiránduláson mindenki saját felelősségére, fizikai és egészségügyi állapotának ismeretében vesz részt.
Téli köntösében is csodás e táj, de a terep csúszósabb lehet, és bizonyos időjárási körülmények között a hajók nem járnak.
Hazaérkezés a késő esti órákban.

Felárak és belépők:
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!
Üdülőhelyi díj:
500 Ft/fő.

Egyágyas felár: 5 600 Ft/fő.

Kedvezmények 12 évig:
2. ágyon: 2 000 Ft/fő,
3. ágyon: 5 000 Ft/fő.

Plitvice belépő a helyszínen: kb. 55 HRK/fő, 7-18 év között 40-50% kedvezmény a belépőjegyárakból.

Minimum létszám: 35 fő. Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást félpanzióval, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit.

A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (570 Ft/fő/nap), az útlemondási biztosítást (1,3%), üdülőhelyi díjat, belépőket, a foglalási díjat 12 év felett (1.500 Ft/fő).


© 2015 Travelmax
POWERED BY: