+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Horvát Adria (egyénileg) • Horvát Adria (busszal) • Szlovén Adria (egyénileg) • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Tengerparti ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Körutazás • Városlátogatások repülővel • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással - Hotel Cerkno *** - síbérlettel
Szlovénia - Szlovén hegyvidék - Cerkno
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Egyénileg
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 274654



Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Helyszín: Szlovénia – Cerkno
„Szlovénia legjobb sícentruma”
címmel az elmúlt években többször is kitüntetett pályarendszer


Időpont: 2022. december 28 - január 01. (5 nap / 4 éj)
További lehetőségek:
2022. december 27 – január 01. (6 nap / 5 éj)
2022. december 28. – január 02. (6 nap / 5 éj)
2022. december 27. – január 02. (7 nap / 6 éj)

Szállás: Hotel Cerkno***
Szilveszteri vacsorával, síbérlettel, medence és wellness használattal

 

Hotel Cerkno - Magas hegyek ölelésében, fantasztikusan szép környezetben, kis alpesi település központjában található a hangulatos szálloda. A visszatérő vendégek elsősorban a szálloda nosztalgikus, családias hangulatát és a személyzet vendégszerető segítőkészségét dicsérik. A szálloda vendégei számára ingyenes síbusz is rendelkezésre áll, a 10 km-re található pályák eléréséhez. A nap végén pedig a belső medence, konditerem és wellness részleg nyújt felfrissülést a vendégeknek. A nyugodt környezet és a programok széles kínálata évről évre egyre több síelőt, téli turistát vonz a városba. Fontos kiemelni, hogy a cerknoi síterület az elmúlt években több ízben elnyerte a "legjobb szlovén sícentrum" címet.


GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A gyerekek számára biztonságot, koruknak és tudásuknak megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítunk,
magas szintű szakmai háttérrel, szakképzett oktatóink vezetésével, NAPI 2 ÓRÁBAN történő foglalkozások keretében. Mi vár a sílurkókra? Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal.

 

FELNŐTTEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁST biztosítunk, magasan képzett oktatóink segítségével, kezdő szinttől a haladóig, NAPI 2 ÓRÁBAN, ami után marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.

 

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.


Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén.
Az oktatáson résztvevőknek csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. Két óra oktatás, abban az esetben valósul meg, ha egy csoportban minimum 4 fő van. 1-3 fő esetén felnőtteknek és a gyermekeknek napi
1 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni vagy kis csoportos oktatásnak minősül. Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, hogy ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni, de abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz megfelelő létszámú oktatónk a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

 

 

Hotel Cerkno*** 

 

A városközpontban fekvő Hotel Cerkno fűtött, fedett medencével, szaunákkal, szépség- és masszázs szalonokkal,  valamint kosár-, tollas-, és röplabdázásra alkalmas tornateremmel várja vendégeit.
A Hotel Cerkno szobái kábel TV-vel, minibárral és egy kisebb pihenősarokkal is felszereltek. Mindegyik szobához tartozik saját fürdőszoba káddal vagy zuhannyal és hajszárítóval, egyes szobák pedig erkéllyel.
A szálloda éttermében helyi specialitásokat és igényes svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A hotel igény esetén vegetáriánus és különleges diétás ételekkel is kedveskedik vendégeinek. Ingyenes Wi-Fi is rendelkezésre áll.

 

Utazás: egyénileg

Távolság: Budapesttől 540 km.
Sípályáktól való távolság: 10 km.
Elhelyezés: 2, 2+2, 3, 4 ágyas szobákban.
Ellátás: félpanzió
Szolgáltatások: sítároló, síbusz, étterem, wellness részleg, medence, szauna, gyereksarok, animációs programok.

Újdonság - 2016 decemberében nyitott meg a szálloda teljesen felújított, termálvizes wellness részlege! Szolgáltatásai: új fedett termálvizes nagymedence (30 °C), pezsgőfürdő, új szauna részleg (finn és infra szauna), masszázsszoba.

Részvételi díj - EUR/fő/turnus      

2022. december 28 - január 1.

(5 nap/4 éj)

Felnőtt 14 éves kortól 499
Gyerek (0 – 1,99 éves) szülőkkel egy ágyban INGYENES 
Gyerek (2 – 5,99 éves) szülőkkel egy ágyban 75
Gyerek (6 – 13,99 éves) 349
Egyágyas elhelyezéssel  549 

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 4 éjszakára félpanziós ellátással, 3 napos síbérlettel, szilveszteri ünnepi vacsorával, medence használattal, 50% kedvezményt a szauna és a fitnesz használat díjából és az útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót felnőtt 2,40 €/fő/éj, gyerek (6-13,99 éves) 1,40 €/fő/éj, a síbérlet chip árát 5 €/bérlet és a fakultatív síoktatás, edzés árát: 100 €/fő/turnus (napi 2 óra, tudásszintnek megfelelő csoportokban). A gyermek ár saját ágyban csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus a + 1 éjszakás felár, síbérlettel EUR/fő/éjszaka (12. 27. vagy 01. 02.)
Felnőtt – 14 éves kortól 115
Gyerek (0 – 1,99 éves) szülőkkel egy ágyban INGYENES 
Gyerek (2 – 5,99 éves) szülőkkel egy ágyban 25
Gyermek (6 – 13,99 éves) 85
Egyágyas elhelyezéssel 130


GORIšKA – SMARAGDSTRAßE – CERKNO

Cerkno (935-1287 m)


Díjnyertes pályarendszer  „Szlovénia legjobb sícentruma” címet már másodszor nyerte 2013-ban. A cerknoi sícentrum egy családbarát síterep, mely 18 km-nyi sípályával rendelkezik, melyeken a kezdők, a haladók és a profi sízők is megtalálják a maguk szórakozását. A síterep szükség esetén hóágyúzható. A cerknoi síterep rendelkezik Szlovénia leggyorsabb, modern sífelvonó rendszerével, a maga 2 hatüléses, 2 négyüléses, és 2 kétüléses és 2 húzófelvonójával. A központi sífelvonó felső állomásánál található egy alpesi stílusú önkiszolgáló étterem, melynek külső teraszáról tiszta időben elláthatunk egészen a Triglav 2864 méteres csúcsáig, mely Szlovénia legmagasabb pontja. Az étterem mellett található gyermek játszóház is. 2010-ben nyílt az adrenalin függő snowboardosok játszótere a Snow Fun Park, ahol half pipe várja a síakrobatákat és hódeszkásokat. Téli túraútvonalak is indulnak a felvonó felső állomásától a kirándulók kedvérért.

   

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Cerkno (935-1287 m) 18 km: 9 km kék, 6 km piros, 3 km fekete 8 lift: 6 ülő- és 2 húzó

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 70 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 100 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 40 EUR/fő/1,5 óra.
 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: kosár-, tollas-, és röplabdázás, konditerem, szánkózás, sífutás, uszoda, szauna, városlátogatás.

A foglaláshoz a következő adatok szükségesek: utasok neve, gyermek utasok születési dátuma, a megrendelő lakcíme, telefonszáma, e-mail címe.
Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban biztosítás köthető.

Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

© 2015 Travelmax
POWERED BY: