+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Horvát Adria (egyénileg) • Horvát Adria (busszal) • Szlovén Adria (egyénileg) • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Tengerparti ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Körutazás • Városlátogatások repülővel • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Körutazás Srí Lankán, pihenés a Maldív-szigeteken
Maldív-szigetek - Male Atoll - Észak-Male Atoll
Indulás:
Szállás típusa: Program szerint
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Repülővel
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 266324




Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Utazás: Budapest – Dubaj – Colombo és Malé – Dubaj – Budapest útvonalon, illetve Colombo – Malé között nemzetközi repülőjárattal, a körutazáson légkondicionált autóbusszal, Maldív-szigetek között nagyméretű motorcsónakkal.
Elhelyezés: kitűnő 4* és 5* szállodák, fürdőszobás / WC-s szobáiban, a Maldív szigeteken 4* kerti villákban.
Ellátás: Srí Lankán félpanzió (reggeli és vacsora), a Maldív-szigeteken „all inclusive” ellátás 12. nap délig

1. nap: Budapest
Indulás Budapestről a délutáni órákban. Éjszaka a repülőn.

2. nap: Colombo
Érkezés Colombo-ba a menetrend függvényében a délelőtti órákban. Városnézés COLOMBO-ban a sziget fővárosában. A főbb nevezetességek megtekintése után elhelyezkedés szállodában. Szállás és vacsora Colomboban.

3. nap: Colombo – Pinnawala – Dambulla
Utazás a PINNAWALA-i elefánt-árvaházba, ahol a dzsungelben árván maradt állatokat gondozzák, valamint megnézhetjük, ahogy a közeli folyóban fürdetik őket. Kis szabadidőt követően utunkat folytatva, betérünk DAMBULLA-ba, a sziget legnagyobb buddhista barlangtemplomába. A sziklakolostor megtekintése, mely az UNESCO Világörökség része. A szobrokkal és festményekkel díszített barlangkegyhely az ázsiai vallási kultúra jellegzetes elemei, igazi látványosság az európai szemnek. Sigiriya felé utunk rizsföldek, kókuszligetek, ananászkertek és gumifa ültetvények mentén vezet. Vacsora és szállás Dambulla-ban.

4. nap: Sigiriya – Polonnaruwa
Reggel megmásszuk (vaslépcsőkön) a SIGIRIYA-ban álló Oroszlán-sziklát (UNESCO Világörökség része), hogy megcsodálhassuk az elénk táruló gyönyörű panorámát, továbbá a sziklafalakra festett freskókat. A sziklamászást követően utazás POLONNARUWA romvárosba, mely a XII. sz.-ban a szingaléz birodalom fővárosa volt. A dzsungel által benőtt paloták, templomok, gigantikus kőszobrok jelentős részét már feltárták, a romváros szintén UNESCO Világörökségi helyszín. Vacsora és szállás Dambulla-ban.

5. nap: Sigiriya – Matale – Kandy
MATALE, ahol egy fűszerkertben bemutatóval egybekötött kóstolón veszünk részt! Úton Kandy felé, rövid pihenő egy batikműhelynél, ahol a ceyloni kézműipar remekeit láthatjuk. KANDY tartományi székely, a buddhizmus egyik szent helye, az ország kulturális központja. A városnézés mellett, felkeresünk egy fafaragó műhelyt és a drágakő múzeumot is. Ezután, zenés folklór show keretében ismerkedés SrÍ Lanka tradicionális táncaival, zenéivel és népviseleteivel. Az intenzív napot az UNESCO Világörökség részét képező Fog-templom impozáns épületével zárjuk. Vacsora és szállás Kandy-ben.

6. nap: Kandy – Nuwara Eliya
A festői környezetben található, hegyektől övezett szent város a szingaléz királyok utolsó székhelye, egykori főváros volt, továbbá zarándokhely. Séta a Kandy közelében fekvő PERADENIYA, gyönyörű Királyi Botanikus Kertjében, mely több mint 4000 féle növénynek ad otthont. Továbbutazás a sziget népszerű hegyvidéki üdülőhelyére. NUWARA ELIYA nemcsak a szigetország népszerű hegyvidéki üdülőhelye, de a kiváló minőségű ceyloni tea is innen indult világhódító útjára! Az angolok kezdeményezésére ide telepítették az első teaültetvényeket a XIX. század végén. Vacsora és szállás Nuwara Eliya-ban.

7. nap: Nuwara Eliya – Yala Nemzeti Park – Tissamaharama
Látogatás egy teaültetvényen és egy teagyárban, majd továbbutazás az Ella-hasadék felé. A lépcsőzetesen lezúduló Ravana vízesés megtekintését követően irány YALA, az ország legnagyobb nemzeti parkja, ahol terepjárós szafari során elefántokat, krokodilokat, majmokat, bivalyokat és más helyi vadállatokat láthatunk, ha szerencsénk van. Vacsora és szállás Tissamaharama-ban.

8. nap: Tissamaharama – Galle – Colombo – Malé – Lhohifushi sziget
Indulás vissza a fővárosba, Colombo-ba. Útközben gyönyörködhetünk a tájban, és megállunk GALLE-ban. A híres kikötőváros európaiak által épített erődje UNESCO Világörökségi helyszín, Ázsiában a legnagyobb, továbbá a gyarmati időszak jelentős emléke. Utazás repülővel a Maldív-szigetek fővárosába az esti órákban. Érkezés után motorcsónakos transzfer az üdülőszigetre. Vacsora, szállás Lhohifushi szigeten.

9 – 11. nap: Pihenés, strandolás Lhohifushi-szigeten prémium „all inclusive” ellátással
A Marco Polo által felfedezett és az „Indiai-óceán virága” névre keresztelt szigetország 19 szigetcsoport láncolata. A vakítóan fehérhomokos strandjaival hódító szigetvilág számos programot kínál vendégeinek helyszínen történő fizetéssel. Tengeralattjáró túra, mélytengeri búvárkodás, sznorkelezés, naplementén hajózás stb. A prémium „all inclusive” szolgáltatáscsomag tartalmazza: 07:30-23:00 óra között a teljes ellátást négy különböző étteremben, büférendszerben és felszolgálással, zenés-táncos esteket, korlátlan italfogyasztást. A prémium minőségű alkoholokat, koktélokat, frissen facsart gyümölcsleveket, üveges üdítő italokat, minibárból történő fogyasztást napi egy feltöltéssel, ezen felül tea- és kávéfőzési lehetőség a szobákban, WI-FI elérhetőséget a szálloda teljes területén. Élvezhetjük továbbá a szálloda különféle animációs programjait és sportolási lehetőségeit.

12. nap: Lhohifushi sziget
Szabad program hazaindulásig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a szobák és szállodai szolgáltatások csak délig vehetők igénybe, de indulás előtt lehetőséget biztosítunk átöltözésre, felfrissülésre. Transzfer MALÉ repülőterére motorcsónakokkal, majd hazautazás az esti órákban, átszállással.

13. nap: Budapest
Érkezés Budapestre a déli órákban, a menetrend függvényében.

UNESCO Világörökségek:

- Dambulla Arany Temploma
- Polonnaruwa ősi romjai
- Sigiriya ősi romjai
- Kandy Fog-templom
- Galle erőd/óváros.

A változtatás jogát fenntartjuk!


Előfoglalási kedvezmény: 2023. 09. 01.-ig befizető minden kedves utasunknak 40.000 Ft árengedményt adunk!

Teljes ár: 1.199.000 Ft (1.004.000 Ft + 195.000 Ft belső repülőjegy, repülőtéri illetékek, csomagdíjak)

Egyágyas felár: 420.000 Ft

Minimum utaslétszám: 20 fő 

Garancia felár: 15-19 fő résztvevő esetén 120 USD/fő 

Az árakat 1 USD = 350 Ft árfolyamig garantáljuk. 

Tengerparti kétágyas villák felára a Maldív szigeteken: 48.000 Ft/fő
Tengerparti egyágyas villa felára a Maldív szigeteken: 96.000 Ft/fő
Óceánra épült villa felára a Maldív szigeteken: lekérésre

A belépőjegyek ára: 150 USD/fő (helyszínen fizetendő)

Szervizdíj / Borravaló: 60 USD (helyi idegenvezetők, buszsofőrök részére, helyszínen fizetendő!)

Vízumdíjak:
Srí Lanka (Ceylon): kb. 18.500 Ft az E-vízum díja ügyintézési díjjal együtt (Irodánkban előre fizetendő, az ára indulásig változhat!)

Kedvezményes csoportos útlemondási biztosítás díja: 2,8 %.
A BBP utasbiztosítást a teljes ár tartalmazza.

Kérjük, kövessék figyelemmel a Konzuli Szolgálat folyamatosan frissülő weboldalát, ahol aktuális információkat talál az utazást érintő országról.  Az oldalon az országba belépéshez szükséges okmányok, beutazási szabályok, vámszabályok és egyéb hasznos tanácsok olvashatóak.

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/sri-lanka

https://konzinfo.mfa.gov.hu/utazasi-tanacsok-orszagonkent/maldiv-szigetek


A szabad helyekről munkatársaink adnak tájékoztatást! Kérje ajánlatunkat!

 

© 2015 Travelmax
POWERED BY: