+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Horvát Adria (egyénileg) • Horvát Adria (busszal) • Szlovén Adria (egyénileg) • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Tengerparti ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Körutazás • Városlátogatások repülővel • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Szilveszter Szlovéniában csillagtúrákkal 2023
Szlovénia - Szlovén hegyvidék - Bled
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: leírás szerint
Szobatípus:
Utazás: Busszal
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 263559



Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

A program tervezett útvonala:

1. nap: Szeged – Budapest – Maribor – Celje (650 km)

Elutazás a hajnali órákban Szegedről. Budapesten, Tornyiszentmiklóson (határátkelő) át érkezünk a Mariborba. A Dráva-parti város 2012-ben Európa kulturális fővárosa címet vívta ki magának megérdemelten! A 400 éves, ma is termő öreg szőlőtőke, a városközpontban álló középkori kastélya, a székesegyháza, a városháza magával ragadó hangulata egy vidéki települést idéz bennünk. Celje a következő állomásunk, a hajdani Cillei grófok városa. A Savinja fölé magasodó Felső vár maga a középkor, az óvárosban a kastély pedig a környék történetét bemutató múzeum. Estére, vacsoraidőre érkezünk szállodánkba, ahol házias ízekkel, szeretettel várnak vendéglátóink. Mindhárom napon itt lesz a szállásunk. 

2. nap: Bohinj és a Bledi-tó, a Száva-forrás (40 km)

Reggeli után a télen is gyönyörű Triglav Nemzeti Park vidékére utazunk. Bohinjban pihenőt tartunk, majd a Vogel csúcsára felvonóval jutunk fel (felvonójegy!). Páratlan kilátásban lehet részünk a Júliai-Alpok hófödte csúcsaira és a Bohinji tóra. Visszatérünk Bledbe, s a Bledi-tó kis szigetére, a Szűz Mária zarándok templomhoz hajózunk a Bledben ismert, helyi csónakkészítő mesterek által gyártott pletna kishajón („amolyan szlovén gondola”). Ezt követően a tó fölé emelkedő várat tekintjük meg (jó idő esetén), majd a Száva-forrást tekintjük meg. A sétáról visszatérve a híres bledi krémes élvezetének hódolunk, és késő délután már a szálláshelyen készülődünk a szilveszter estére. Szállodánk éttermében szilveszterkor házias ízekkel, meghitt hangulattal várják csoportunkat.

3. nap: Postojna, Predjama vára és a szlovén tengerpart: Piran és Portoroz (380 km)

Reggelit követően a postojnai cseppkőbarlang az első látványosságunk. A Karsztvidék gyöngyszemét, a világörökség részének tekinthető mesevilágot elektromos kisvonattal és gyalogosan járjuk be. Termeiben lebilincselő élményekben lesz részünk!  A közelben álló predjama-i lovagvár egy sziklafalba épített „fészek”, a középkori találékonyság, bátorság, ravaszság, engedetlenség mesterműve. A délutáni órák programja az olaszos hangulatú mediterrán, tengerparti városka: Piran. Sétálunk a romantikus utcácskákon, fölkapaszkodunk a Szent György templomhoz. Szabadidőben egy kávézó teraszáról élvezhetjük a tengerpart látványát. Mielőtt visszaindulunk szálláshelyünkre, a szomszédos Portorozban is megállunk rövid időre. A nyáron pálmafás tengerparti üdülő város hangulata télen is kellemes érzéseket ébreszt bennünk. Szálláshelyünkre térünk vissza.

4. nap: Ljubljana – Ptuj – Budapest – Szeged (690 km)

Hazautazásunk reggelén Szlovénia fiatal, energikus fővárosába látogatunk el. Sétálunk a történelmi belvárosban, felmegyünk a város jelképeként is ismert fellegvárba. Sétálunk a belvárosban. A hármas hídról tekintünk fel a város felett emelkedő várára. E várban raboskodott anno Batthyány Lajos is 1849-ben. A Ljubljanica folyó partján egy életteli piac és számos cukrászda, söröző, étterem, butik várja a látogatókat. Kirándulásunk utolsó állomása Ptuj, a hajdani Borostyánkő út mentén épült. A kisváros kellemes meglepetést okoz római kori emlékeivel, muzeális várkastélyával. Szlovéniával való ismerkedésünket a Dráva-parton kezdtük – 3 nappal ezelőtt -, és most itt, a Dráva-parton fejezzük be. Utunkat Tornyiszentmiklós, Budapest felé folytatjuk, a késő esti órákban érkezünk Szegedre. 


Fakultatív programok:

Leírás Időtartam Ár
 1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

29500
 2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

16500
 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

16500

Részvételi díj: 127.000 Ft / 348EUR
1 ágyas felár: 35.000 Ft / 96 EUR
2x vacsora felár: 15.500 Ft / 43 EUR
Szilveszteri gálavacsora (kötelező): 14.000 Ft / 39 EUR

Utasbiztosítás (Classic): 2.800 Ft
Utasbiztosítás (Prémium): 3.640 Ft 
Utasbiztosítás (Privileg): 4.600 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.

Útlemondási biztosítás: az alapár 2,8%-a. Részletek itt.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási biztosítás kötése nem kötelező, de javasolt! 
Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka szállodában*** 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
Ellátás: 3x reggeli 
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 90 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 14 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)

Minimális létszám: 35 fő 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 10.000 Ft/fő / 27 EUR
Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 3x reggelit

- alap program szerinti programokat és városnézéseket 

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

  

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vacsora felárat

- Szilveszteri gálavacsorát

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat - valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

© 2015 Travelmax
POWERED BY: