+36 70 369 0226, (+36 1) 707 4958
toucan@toucantourist.hu
MENÜPONTOK
• Kezdőlap • Bemutatkozás • Elérhetőségek • Belföldi ajánlatok • Horvát Adria (egyénileg) • Horvát Adria (busszal) • Szlovén Adria (egyénileg) • Tengerparti ajánlataink • Bolgár tengerpart • Costa Brava (Spanyolo.) • KEFALÓNIA (repülővel) • KORFU (repülővel) • KRÉTA (repülővel) • RODOSZ (repülővel) • ZAKYNTHOS (repülővel) • MALLORCA (repülővel) • SZICÍLIA (repülővel) • TÖRÖK RIVIÉRA (repülővel) • Vörös-tenger (Egyiptom) • Belföldi kirándulások busszal • 1 napos kirándulások • Körutazások magyar idegenvezetővel • Utazások Európában • Ausztria egyénileg • Ausztria autóbusszal • Szlovén Alpok • Szlovénia körutazások • Tengerparti ajánlatok • Csoportos tengeri hajóutak • Körutazás • Városlátogatások repülővel • Egzotikus utazások: csoportos körutazás, nyaralás • Csehország • Ünnepi utazások • Partnerek
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Rogla - Szilveszteri sítúra ajánlat Szlovéniába fakultatív síoktatással - Szilveszteri síút 2023
Szlovénia - Szlovén hegyvidék - Rogla
Indulás:
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Szobatípus:
Utazás: Egyénileg
Időtartam: 1 nap
Útazonosító: 114268



Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.
Szállás leírása

Szilveszteri vacsorával, medence és wellness használattal

Helyszín: SzlovéniaRogla

Időpont:

2023. december 28 - január 2. (6 nap / 5 éj) 

 

Szállások: Hotel Rogla***S / Hotel Planja****

A szlovén Rogla síterepét mindenképpen érdemes kipróbálni. A magyarok körében az egyik legismertebb szlovén síközpont, mely elsősorban a családosok paradicsoma. Különleges klímájának és a hóágyúknak köszönhetően évente legalább 100 havas nap áll a sízők és a snowboardosok rendelkezésére. Az 1517 méteres magasságban fekvő síközpont, egy igazi havas síparadicsom, de egyben egy kitűnően kiépített rekreációs központ is. A 90 hektáros területen természetes és hóágyúzott hó áll rendelkezésre, családok, tapasztalt síelők és snowboardosok, valamint akár versenyzők számára is. Több mint egy évtizede Rogla, a FIS és az európai kupaversenyek helyszíne is egyben. A hegy tetején több pályaszállás is található, a különböző kategóriájú szállodák és apartmanok közül egyaránt választhatunk.

Roglától csak 17 km-re a völgyben található Zreče település, mely Közép-Európa egyik legismertebb termál- és fürdőközpontja, ahol hatalmas területen úszómedencék, élménymedencék, különleges szaunavilág és rekreációs programot kínáló központ várja az idelátogatókat.
Rendszeres buszjárat működik a síközpont és az üdülőhely között.

Rogla több lehetőséget kínál a nem síelők számára is. Az itt található túraútvonalak, fedett sportpályák, animációs programok és a jobbnál jobb ételeket kínáló éttermek garantálják a kellemes pihenést.

Az utazás egyénileg történik, a csoportot kísérő síoktatók a helyszínen várják a vendégeket az érkezés estéjén.
Az oktatáson résztvevőknek csoportbeosztás az érkezés napját követő reggelen, az első napi sízés előtt.
Az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek megszervezésre. A programváltozás jogát irodánk fenntartja. Két óra oktatás, abban az esetben valósul meg, ha egy csoportban minimum 4 fő van. 1-3 fő esetén felnőtteknek és a gyermekeknek napi
1 x 1,5 órás oktatást tartunk, mert ebben az esetben egyéni vagy kis csoportos oktatásnak minősül.  Az oktatáson való részvételt, abban az esetben tudjuk garantálni, hogy ha itthon történik meg az oktatásra való jelentkezés. Természetesen a helyszínen is lehet jelentkezni, de abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy lesz megfelelő létszámú oktatónk a helyszínen, mivel oktatóink számát az itthon történt bejelentkezés alapján határozzuk meg.

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

Gyerekeknek - síoktatás vagy snowboardoktatás - A gyerekek számára biztonságot, koruknak és tudásuknak megfelelő oktatást, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítunk,
magas szintű szakmai háttérrel, szakképzett oktatóink vezetésével, napi 2 órában történő foglalkozások keretében. Mi vár a sílurkókra? Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal.

Felnőtteknek - síoktatás vagy snowboardoktatás - A felnőtteknek fakultatív magyar nyelvű sí- vagy snowboardoktatást biztosítunk, magasan képzett oktatóink segítségével, kezdő szinttől a haladóig, napi 2 órában, ami után marad elegendő idő a szabad sízésre is.
Az élet a síelés után sem áll meg! Különleges programjainkkal tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.

 

Távolság: Budapesttől 390 km
Utazás: Egyénileg vagy mikrobusszal
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: 2, 3 és 4 ágyas szobákban
Ellátás: félpanzió
Szolgáltatások: wellness részleg, medence, szauna, gyereksarok, sítároló, parkoló

 

Hotel Rogla* Superior

A Rogla Hotel* Superior az ülőfelvonó állomásától 100 méterre, a Rogla olimpiai és síközpontban, 1517 méteres tengerszint feletti magasságban található. Ugyanebben az épületben található a Planja Hotel is, amely egy négycsillagos szárny, de a szolgáltatások mindkét hotelban azonosak. A szálloda fedett medencét kínáló, remek wellness részleggel, valamint sportcsarnokkal is rendelkezik. A wellness részlegben különféle szaunák, pezsgőfürdő, gyermekmedence, valamint masszázskezelések széles választéka áll rendelkezésre. A 2200 m²-es sportcsarnokban röplabda-, kosárlabda-, tenisz-és fallabdapálya, valamint mászófal, ping-pong terem és fitneszstúdió is található. A sportcsarnokban sportfelszerelés is bérelhető. A szálloda 2 étterme, valamint a kandallót is kínáló Stara Koca (Régi ház) hagyományos pohorjei/szlovén és nemzetközi ételekkel várja a vendégeket. 

 

Hotel Planja****

A sípályáktól 100 méterre található, 4 csillagos szálloda az aktív kikapcsolódásra vágyók és a családi nyaralást tervezők számára egyaránt ideális választás. 
Mialatt a gyermekek a gyereksarokban játszhatnak, a felnőttek a fedett medencében úszhatnak vagy a szaunában lazíthatnak. A családok akár együtt is szórakozhatnak a sportcsarnokban, ahol teniszezhetnek, röplabdázhatnak, pingpongozhatnak vagy kosárlabdázhatnak. A szálloda minden emelete elérhető lifttel.

 

Részvételi díj - EUR/fő/turnus  
Hotel Rogla* S / Hotel Planja****           
2022. dec. 28-jan. 2.
(6 nap/5 éj)
Felnőtt                                                                                                                           699
Gyerek (0-2,99 éves)                                                                                         INGYENES    
Gyerek (3-11,99 éves) pótágyon                                                                                              399
Gyerek (3-11,99 éves) normál ágy                                                                                           549  
12 éves kortól pótágyon                                                                                               549
Egyágyas elhelyezéssel                                  815

A részvételi díj tartalmazza: a szállást 5 éjszakára félpanziós ellátással, szilveszteri ünnepi vacsorával, medence használattal, egyszeri ingyenes belépést a szaunába, 10 %-os kedvezményt a síbérlet árából, útlemondási biztosítást.

A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 2,5 €/fő/éj, 7-17,99 éves kor között 1,25 €/fő/éj, a regisztrációs díjat 3 €, 18 éves kor fölött és a fakultatív 4 napos síoktatás árát: 125 €/fő/turnus (napi 2 óra, tudászintnek megfelelő csoportokban).  A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!


ROGLA

Rogla (1050-1517 m)
Igazi kalandra csalogat Rogla, az Alpok Magyarországhoz legközelebb eső előhegységének lankáin télen-nyáron működő sport- és szabadidőközpont. Rogla pályarendszere 1517 és 1050 méter között fekszik és érdekessége, hogy a hegy tetején elhelyezkedő szállodáktól indulhatunk a lejtőkön lefelé. A Rogla síközpont egyike Szlovénia legjobban kiépített síterületeinek. Viszonylag alacsony fekvése ellenére is hóbiztos, mivel a sípályák északi fekvésűek és a 90 hektártlefedő hóágyúrendszer minden lejtőre kiterjed. A hóágyúzott pályák biztos hava zavartalan sízést biztosít egészen március végéig. A síközpontban két négyüléses felvonó és 10 húzólift üzemel. Akinek nem elég a nappali lejtők nyújtotta élvezet, az csütörtöktől vasárnapig esténként kivilágított, a szállodákhoz legközelebb fekvő két piros jelzésű pályán folytathatja a sízést.
Kihasználva a síközpont és a környékbeli termál- és élményfürdő, ill. wellness kapacitások adottságait, kellemes hetet tölthetünk itt.

   

Sípályák Sípályák hossza Liftek száma 
Rogla (1050-1517 m) 12 km: 2 km kék, 8,5 km piros, 1,5 km fekete 13 lift: 2 ülő- és 11 húzó

 

Rogla síbérlet árak                                                 2 napos             3 napos
Felnőtt                                                                      76,00 €/fő         110,00 €/fő
Junior (14 - 25,99 éves koruakra érvényes)               68,00 €/fő        98,50 €/fő
Gyermek (6 - 13,99 éves koruakra érvényes)             44,50 €/fő        64,50 €/fő
Bébi (5,99 éves korig érvényes)                                Ingyenes         Ingyenes

Senior (60 éves kortól érvényes)                               68,00 €/fő     

 

Hotel Rogla***S és a Hotel Planja**** vendégei a síbérletet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.

98,50 €/fő

 

 

 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu )

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS
Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak. Egyéni síoktatás ára: 80 EUR/fő/1,5 óra.

Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 110 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 50 EUR/fő/1,5 óra.


SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: teniszezés, asztalitenisz, falmászás, bobozás, szánkózás, estisí, sífutás, uszoda, szauna, termálfürdő, városlátogatás, diszkó.

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

 
Kérem, a foglalással kapcsolatban mielőbb döntsenek, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

 

© 2015 Travelmax
POWERED BY: