(+36 1) 788 7886; +36 70 369 0226
toucantourist@upcmail.hu
  • Ő S Z I   A J Á N L A T O K


  • AKCIÓS ÜDÜLÉSEK TUNÉZIÁBA !

  • UTÓSZEZONI AJÁNLATOK EGYÉNILEG UTAZÓKNAK
MENÜPONTOK
Kérjük adja meg e-mail címét
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Szállás típusa
Ország*
Város
Rugalmasság
Ellátás
Ár (tól-ig)
Rendezés
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
Utazás módja*
Régió
Indulási dátum
Keresés szóra, kifejezésre
Ország*
Táv Bp-től
Síterep
Ellátás
Sípályák hossza
Keresés szóra, kifejezésre
A *-al jelölt mezők kiválasztása kötelező!
NEW YORK KARÁCSONYI FÉNYEI

PROGRAM:
1.nap:
Elutazás Budapestről a reggeli órákban, utazás a KLM légitársaság járatával Amszterdamba, átszállás a New Yorkba induló járatra, érkezés helyi idő szerint a délutáni órákban. Transzfer a szálláshelyre, amely Brooklynban van, kiváló összeköttetéssel New York lüktető központjával, Manhattan szigetével.
2.nap:
Reggeli után egésznapos fakultatív autóbuszos városnézés helyi magyar nyelvű idegenvezetővel, melynek során érintik Manhattan főbb nevezetességeit. Manhattan alsó részén a világ pénzügyi központját a Wall Street-et, és a terrortámadás áldozatává vált World Trade Centerre emlékeztető Ground Zero-t, a hangulatos etnikai városrészeket, amilyen a kis itália vagy a kínai negyed. Felfelé haladva jutnak el a város szívébe, a Times Square-re, melynek folytatása a Broadway, a show-business központja. A Metropolitan Operának otthont adó Lincoln Center érintése után természetesen a Central Park sem marad ki a buszos túrából, elhaladnak John Lennon egykori lakóháza, a Dakota Ház mellett, és feljutnak egészen a hajdan hírhedt Harlem negyedig, hogy aztán a Park túloldalán érintik a híres múzeumokat, mint a Metropolitan és a Guggenheim Múzeum. Az 5. sugárút mentén végighaladva gyönyörködhetnek a város leghíresebb felhőkarcolóiban, mint a Trump Tower vagy a Rockefeller Center épületegyüttese, és érdemes egy pillantást vetni a sugárút híres üzleteinek (Tiffany, Saks, Louis Vuitton) kirakatára is. Az Empire State Building kihagyhatatlan részét képezi a városnézésnek és bár a sorbanállás napszaktól függően változó időtartamú, senki sem hagyhatja ki, hogy a város jelképévé vált felhőkarcoló kilátóteraszáról gyönyörködjön a városban (belépő a helyszinen fizetendő).
3-5.nap:
Lehetőség a város egyéni felfedezésére. Érdemes hajózni Manhattan körül, melynek során ismét új szemszögből ismerkedhetnek meg a város látképével. A Circle Line hajóin angol nyelvű audio-kommentár segít a látnivalók felfedezésében. A Hudson folyón haladva elhajóznak a Szabadság-szobor mellett, majd az East Riveren áthaladnak a híres Brooklyn-híd alatt, és eljutnak az ENSZ székházáig, mielőtt visszafordulva még egyszer lehetőségük nyílik a látottak lefényképezésére. Manhattan északi csücskét érdemes tömegközlekedés igénybevételével bejárni. Sétáljanak a Wall Street környékén, kihagyhatatlan a Tőzsde, és az egykori World Trade Center helyén kialakított un. Ground Zero érintése, vagy a Battery Park kilátással a Szabadság-szoborra, átkelés a túlpartra fillérekért a Staten Island ferry-vel, kompozás a Szabadság-szoborhoz vagy az Ellis Island-re, ahol feltétlenül érdemes meglátogatni a Bevándorlási Múzeumot.
6.nap:
Az utolsó napon délelőtt ajánljuk sétáljanak egyet a Central Parkban, amelyet mindannyian jól ismerünk, oly sokszor láthattuk amerikai filmek tucatjában. Felkereshetik a a John Lennonra emlékeztető Strawberry Fields mezőt, betérhetnek a Metropolitan Múzeumba, hogy ízelítőt kapjunk páratlanul gazdag gyűjteményéből vagy a modern művészetek otthonául szolgáló Guggenheim Múzeumba, amelynek épülete önmagában is látványosság.Transzfer a repülőtérre, hazautazás a kora esti órákban, átszállás Amszterdamban a reggeli órákban, érkezés Budapestre a 7. napon reggel.

IDŐPONTOK:
2017. december 03-09.
2017. december 07-13.

RÉSZVÉTELI DÍJ:

219.900 Ft/fő


Részletek:

A részvételi díj tartalmazza:
- repülőjegy (Budapest – Amszterdam – New York (JFK) – Amszterdam – Budapest)
- szállás 5 éjszakára (metróközeli 3*-os szállodában) - Hotel Red Lion Inn, Brooklyn
- Amerikai reggeli
- transzferek a repülőtér – Hotel – repülőtér között
- magyar nyelvű csoportkísérő a helyszínen

A részvételi díj NEM tartalmazza:
repülőtéri illeték: kb. 120.000 Ft / fő
- foglalási díj: 1.500 Ft / fő
- útlemondási biztosítás: a részvételi díj 1,5%-a
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Fakultatív program
:
- egész napos városnézés magyar idegenvezetővel (belépőjegyek nélkül) 30.000 Ft / fő 


Érdeklődés:

© 2015 Travelmax
POWERED BY: